Produse Young Living 

Uleiurile esentiale sunt extracte concentrate aromatice, obtinute prin distilare atenta cu aburi, presare la rece sau prin extragerea rasinilor din copaci.

 

Uleiurile esentiale au fost folosite timp de mii de ani pentru utilizari cosmetice, si pentru proprietatile lor de înaltare spirituala si emotionala. Young Living a fost întotdeauna pe primul loc în aducerea acestei traditii antice utilizatorilor moderni, introducând multor milioane de oameni o stare de bine a mintii si a corpului crezuta de multi, imposibila. Extracte în principal prin distilare atenta cu aburi dar si prin presare la rece, cele mai pure uleiuri esentiale sunt mult mai puternice decât plantele din care sunt extrase. Ecosan Medical este distribuitor autorizat Young Living. Puteti achizitiona uleiurile esentiale YL, la un pret avantajos, prin apel la 0744266287 sau folosind formularul de contact. Administrarea acestora se face dupa recomandarea si indicatiile medicului/aromaterapeutului. O lista completa a produselor Young Living disponibile gasiti pe AICI .

 

Cum se folosesc uleiurile esentiale

 

De fiecare data când tii în mâna o sticluta din uleiurile Young Living puternice, tii în mâna esenta pura a plantelor, care poate fi difuzata, inhalata, aplicata local sau incorporata într-un masaj.

 

Inspira o stare emotionala pozitiva

Iubesti felul în care aroma unei coji proaspete de portocala îti lumineaza ziua? Mirosul complex, placut si unic al fiecarui ulei esential activeaza sistemul limbic- centrul de emotii si memorii din creier- într-un mod diferit. Uleiurile esentiale pot fi cheia ta catre o viata emotionala mai împlinita si mai echilibrata.

Joy™

Lavender

Orange

Peace & Calming™

Peppermint

Jasmine

Sustine-ti bunastarea fizica

Stilurile de viata moderne nu creeaza întotdeauna conditiile optime pentru o bunastare fizica. Dieta saraca, lipsa exercitiilor fizice si o supraabundenta de toxine în mediul înconjurator pot dezechilibra corpul si pot reduce nivelurile de energie. De la purificare si controlul greutatii la sustinerea fiecarui sistem al organismului, uleiurile esentiale si suplimentele pe baza de uleiuri esentiale îti pot furniza sprijinul specific de care ai nevoie pentru a-ti recapata echilibrul si starea de bine.

Simte-te plin/a de viata în fiecare zi cu nutrientii pe baza de alimente naturale, antioxidantii puternici si uleiurile esentiale pure care se gasesc în aceste produse:

NingXia Red™

OmegaGize3™

Slique™ Tea

Longevity™

Purifica-ti casa

Formulele cu chimicale potential dure nu sunt singura optiune pentru curatarea casei tale. Bucura-te de o liniste sufleteasca fara compromis, în momentele în care lustruiesti mesele, cureti murdarii lipicioase si suprafete murdare cu puterea delicata dar efectiva a uleiurilor esentiale si a gamei noastre de produse Thieves®.

Detergentul de uz casnic Thieves® Household Cleaner

Uleiul esential Lemon

Uleiul esential Thyme

Amestecul de uleiuri esentiale Purification™

Uleiul esential Lemongrass

Rafineaza-ti pielea

Scoate ingredientele periculoase din tratamentele de înfrumusetare si descopera--ti din nou stralucirea naturala. Un secret antic pentru îngrijirea pielii, uleiurile esentiale pot ajuta la promovarea unui aspect curat al pielii, la atenuarea semnelor de îmbatrânire si la hranirea aspectului sanatos al parului. Folosind ingrediente naturale, aceste solutii avansate de îngrijirea pielii si a parului te ajuta sa te bucuri de frumoasele beneficii ale uleiurilor esentiale în fiecare zi.

Serumul ART® Renewal Serum

Samponul si balsamul Lavender Volume Shampoo and Conditioner

Samponul si balsamul Copaiba Vanilla Shampoo and Conditioner

Crema hidratanta Sandalwood Moisture Cream

Uleiul esential Lavender

Uleiul esential Frankincense

Creeaza o constiinta spirituala profunda

Esentele si uleiurile esentiale din plante au avut întotdeauna un rol important în ceremoniile religioase si spirituale, ajutând participantii sa depaseasca banalul si sa se conecteze cu ceva mai maret decât ei însisi. Studiile arata ca constituentii puri din aceste uleiuri stimuleaza receptorii olfactivi si activeaza regiuni ale sistemului limbic din creier, regiuni asociate cu memoriile, emotiile si starea noastra de spirit. Pentru a-si îmbunatati practica ta spirituala, dilueaza si aplica uleiuri meditative, revitalizante direct pe încheieturi, talpi si în spatele urechilor, sau difuzeaza-le într-un spatiu linistit. Câteva din uleiurile si amestecurile de uleiuri esentiale concepute pentru concentrare spirituala sunt:

 

Sacred Frankincense

White Angelica™

Joy

3 Wise Men

The Gift™

Exista 2 optiuni de Livrare disponibile:

  • Livrare Gratuita pentru Comenzi mai mari de 500 lei.

  • Livrare Nationala (Romania) prin Curier Rapid –  Cost fix de transport: 20 lei.