top of page

SCIO - Terapie Biofeedback

Sistemul SCIO (Scientific Consciouness Interface Operations System) este un sistem multimedia de biofeedback , ce foloseste principiul biorezonantei electrofiziologice,  considerat a fi la ora actuala cel mai cuprinzator software de sanatate din intreaga lume. Cu ajutorul dispozitivului SCIO pe parcursul unei sesiuni de circa 2-4 ore se poate afla despre sanatatea holistica generala a corpului, mintii si spiritului  pacientilor, mai mult decat ar arata orice alt raport medical sau rezultat de laborator. Pe parcursul testarii sunt evaluate 9.000 de frecvente pe durata a cateva minute, ceea ce permite detectarea stresului si dezechilibrelor, inclusiv a alergiilor, a deficientelor nutritionale si chiar indicarea potentialelor afectiuni degenerative. Prin biorezonanta SCIO se detecteaza si se trateaza cauzele bolii nu doar afectiunea in sine. Acest aparat poate detecta in faze incipiente (chiar cu doi ani inainte de debutul clinic al bolii) deficiente si modificari patologice. Este un aparat de ultima generatie care ofera foarte multe date privind starea dumneavoastra de sanatate, grupate intr-un singur loc.

Dispozitivul SCIO

Dispozitivul SCIO a fost inventat de Dr. William Nelson (SUA) si perfectionat de specialistii NASA. Este utilizat pe scara mondiala, promovat de Organizatia Mondiala a Sanatatii si aprobat de Ministerul Sanatatii din Romania. 

Metoda de testare prin biorezonanta SCIO

Metoda de testare prin biorezonanta SCIO este foarte usoara, clientul sta asezat in fotoliu sau canapea  avand conectati electrozi la frunte, maini si picioare. Scanarea nu necesita nici o conditie prealabila clientul poate sa manance in prealabil oricand, consumul de apa nu este obligatoriu, nu se folosesc substante de contrast in vederea examinarii. In timpul scanarii si al tratamentului, clientul nu trebuie sa poarte asupra sa emitatoare de camp electromagnetic si/sau obiecte metalice.

In urma testarii care dureaza aproximativ 4 minute se obtin informatii despre:
• indicatorii de vitalitate (VARHOPE - voltaj, amperaj, rezistenta, hidratare, oxigenare, presiune protonica, presiune electronica)
• nivelul de vitamine, minerale, hormoni, enzime, aminoacizi esentiali, alergii, toxine, lipide, zaharuri naturale
• prezenta virusilor ( HIV, hepatitei B, hepatitei C etc.)
• prezenta fungilor (candida, aspergillus, criptococcus )
• prezenta parazitilor (de tip giardia, ascarizi, oxiuri, limbrici)
• starea de stress psihic si tulburarile  emotionale
• dependentele de tutun, alcool, droguri, medicamente, etc.
• bioritm 
• diverse riscuri de imbolnavire
• rezonanta organismului cu anumite substante farmaceutice de sinteza sau cu remedii homeopate
• starea meridianelor si a centrilor energetici, aura.
• starea sistemului imunitar si deficientele cromozomiale
• modificari ECG, EEG, EMG

• aparatul respirator
• aparatul cardiovascular
• sistemul nervos, dezechilibre ale coloanei vertebrale
• aparatul digestiv (stomac, colecist, ficat, pancreas, intestin subtire, colon )
• aparatul urogenital (rinichi, vezica urinara, prostata/uter, ovare, gonade )
• sistemul endocrin

Terapii

Testarea trebuie urmata de sedinte de terapie daca se observa anumite afectiuni, sau prezenta agentilor patogeni. Terapia cu biorezonanta se poate face in paralel cu tratamentul alopat indicat de medicul curant. Avantajul este ca astfel se reduc efectele adverse ale medicamentelor de sinteza si se realizeaza totodata o detoxifiere a organismului. Detoxifierea se face intr-un program special destinat in acest sens (stimularea detoxifierii), dar se coreleaza cu tratamentele cuprinse in foarte multe din celelalte programe de terapie prin biorezonanta. Combinand atat filosofia orientala cat si cea occidentala SCIO are capacitatea de a efectua 72 de terapii diferite. 

Cateva dintre cele mai spectaculoase si inedite terapii energetice realizate cu dispozitivul SCIO sunt:

= Terapia aparatului locomotor cu accent pe coloana vertebrala : este accesabila din mai multe programe.
= Terapia Antiaging permite determinarea blocajelor energetice si a dezechilibrelor chakrelor, muschilor si a altor sarcode din corpul pacientului.
= Terapia tulburarilor psiho -emotionale se face prin NLP ( programare neurolingvistica, imbunatatire emotionala si reducerea stresului ) si prin Bi Face Hemisferic Program care permite introducerea in program a pozei clientului si se efectueaza calibrarea pe poza clientului imbunatatindu-se rezultatele terapiilor in cazul dezechilibrelor emotionale si ale traumelor
= Terapie rapida (Quick therapy) care este destinata reducerii dezechilibrelor diferitelor sectoare aparute dupa evaluarea generala

= Terapiile pentru sportivi ,pentru tratamentul traumatismelor sau imbunatirea performantelor sportive

= Terapie antiinfectioasa generala Auto Focus Zap si antiparazitara

= Terapie biofeedback universala (Universal Biofeedback Therapy) care permite in fapt efectuarea altor terapii destinate reducerii stresului: 

  • Auto Meridian (terapie acupunctura)

  • Scalar Auto (terapie care echilibreaza chakrele)

  • Auto Freq Therapy (terapie autofrecvente) fiind destinata testarii si echilibrarii diferitelor organe prin utilizarea frecventelor Rife.

  • Auto Color (terapie culori) este destinata echilibrarii si reducerii stresului prin intermediul protocoalelor de culori. Metoda foloseste 256 de culori terapeutice cu actiune asupra enzimelor si are efect intens relaxant asupra intregului organism. Fiecare culoare actioneaza selectiv prin frecventa proprie asupra anumitor organe realizand reechilibrarea energetica.

  • Auto Trivector este o terapie destinata stabilizarii trivectorului (format din: voltaj, amperaj, rezistenta), corecteaza problemele energetice Pe metoda Auto Trivector se bazeaza terapia antifumat (Antismoking ) si anume se determina prin biorezonanta reactia naturala de respingere a fumatului in acelasi timp se realizeaza detoxifierea organismului si in special a aparatului respirator.

= Terapii dentala la nivelul cavitatii bucale reeducare musculara dentala orala stiut fiind faptul ca fiecarui dinte ii corespunde un anumit traseu energetic reflectat pe diferite organe

Principiile tratamentului prin Biofeedback

Terapia prin biorezonanta este o metoda terapeutica si de diagnosticare a medicinii alternative. Aceasta terapie foloseste o tehnologie care detecteaza si studiaza oscilatiile electromagnetice ultrafine produse de fiecare molecula, celula, organ, glanda si sistem al corpului. Aparatul de biorezonanta citeste frecventele distorsionate asociate bolii si, printr-un filtru biologic, separa frecventele patologice de cele naturale ale corpului.

 

Orice afectiune fiind cauzata de o disfunctie la nivel informational si energetic, prin citirea caracteristicilor fiecarui organ in parte se stie unde sunt dezechilibre, iar la solicitarea pacientului, din softul aparatul, se poate da comanda de inducerea unor impulsuri electromagnetice specifice, ce pot corecta aceste dezechilibre.

 

Aparatul SCIO poate stabili pentru fiecare pacient in parte, tipul de tratament cel mai compatibil si mai eficient pentru el.

Oscilatiile nearmonioase pot fi diminuate sau chiar eliminate prin inversiunea lor. Oscilatiile sanatoase pot fi amplificate in scopul vindecarii. Aceasta tehnologie include un circuit de inversare care produce imaginea in oglinda a oscilatiei patologice, anuland astfel oscilatia electromagnetica a patogenului si facandu-l inert.

Tiparele de oscilatie fiziologice sanatoase pot fi amplificate sau intarite la nivele optime. Este astfel reactivata si stabilizata abilitatea de autoreglare si autovindecare a organismului. Scopul terapiei prin biorezonanta este reducerea sau eliminarea vibratiilor patologice si, in acelasi timp, intarirea celor fiziologice. Aceasta terapie este lipsita de durere, nefiind raportare efecte secundare daunatoare. Acest aparat este reprezentativ pentru trendul medicinei secolului XXI, fiind neinvaziv, ecologic, fara efecte secundare, stimuland resursele proprii de vindecare ale organismului pentru eliminarea bolii sau ale oricarei disfunctii. Tratamentele sunt puternice , in profunzime la nivel celular refacand tesuturi ale sistemului neuronal, sistemului osos, sistemului muscular .

Aparatul SCIO detecteaza afectiuni trecute si sechelele lasate, afectiuni prezente, precum si afectiunile la care suntem predispusi din punct de vedere genetic. Precizia sistemului este bazata pe decenii de cercetari in medicina bioenergetica si biorezonanta (scanare electrodermica). Stiinta ne-a demonstrat ca reactia electrica in corp se poate masura prin raspunsuri la amperaj, voltaj, inductie si frecvente. Dispozitivul masoara 16 parametri electrici standard ai corpului uman dincolo de simpla rezistenta. Frecventele de rezonanta trivectoriala (calculul matematic al relatiei dintre voltaj, amperaj, rezistenta) a substantelor sunt comparate cu frecventele de rezonanta trivectoriala ale pacientului. Acest lucru face ca SCIO sa fie cel mai bun dispozitiv de biorezonanta multifunctionala.

 

Nu exista contraindicatii sau efecte adverse

Nu exista contraindicatii sau efecte adverse. Procedura nu este iradianta sau invaziva in nici un fel. Procedura este nedureroasa putand fi aplicata atat gravidelor cat si bebelusilor, mai putin purtatorilor de stimulator cardiac de tip PEACEMAKER sau persoanelor care au parti metalice in corp (de tip tije, inlocuitori de os etc.).

bottom of page