Greenvaley

Ecosan Medical este distribuitor autorizat Greenvaley. Puteti achizitiona produsele Greenvaley prin apel la 0744266287 sau folosind formularul de contact. Administrarea acestor supliment se face dupa recomandarea si indicatiile medicului.  Mai jos gasiti decrierea produselor pe care noi le folosim:

 

GANODERMA

 

Ce este Ganoterapia?

 

Ganoterapia este o metodă de dobândire a sănătăţii ce foloseşte Ganoderma Lucidum – ciuperca ce poartă şi numele de Reishi sau Ling Zhi. Această specie de ciupercă medicinală, care s-a bucurat de o mare preţuire din partea chinezilor a fost un remediu secret folosit de mii de ani deoarece avea excelentul renume de a menţine sănătatea şi susţine longevitatea.

 

Ce este Lingzhi (Ganoderma)?

Língzhī (în chineza tradiţională: ; chineza simplificată: 灵芝; japoneză: reishi; coreeană: yeongji, hangul: 영지) este numele unei specii de ciuperci Ganoderma Lucidum. Ganoderma Lucidum se bucură de de o veneraţie specială în Asia, unde a fost folosită în medicina tradiţională chineză ca plantă medicinală de mai mult de 4000 de ani, făcând din ea una dintre cele mai vechi ciuperci cunoscută ca fiind utilizată în medicină. Cuvântul „lingzhi” în chineză înseamnă „planta cu forţă spirituală” şi este de asemenea descrisă drept „ciuperca nemuririi”. Datorită beneficiilor dovedite pentru sănătate şi absenţei din câte se ştie a efectelor adverse şi-a cucerit în Est reputaţia ca fiind planta de esenţa cea mai înaltă.

Ganoderma Lucidum nu era pentru oamenii de rând, iar ţăranilor care încercau să o fure li se tăia mâna. Astăzi, informaţiile şi practica nu mai sunt secrete, ci au fost publicate de foruri academice din China până în America, în documente ştiinţifice şi pe sute de pagini de pe internet.

Unii împăraţi chinezi au denumit-o Planta Tinereţii, Planta lui Dumnezeu sau Elixirul Eternităţii. Ciupercii magice, mai puternică de 8 ori decat Ginsengul, i-au fost dovedite ştiinţific veleităţile, prin colaborarea cu cadre medicale şi cu producătorii de medicamente.

Considerată de chinezi ca fiind „Regele miraculos al plantelor”, Ganoderma Lucidum este deosebit de căutată pentru proprietăţile sale medicinale care îmbunătăţesc capacitatea organismului de a se vindeca, în timp ce ajută pe cel care o foloseşte să îşi menţină forma fizică într-o stare bună. Pe lângă faptul că sporeşte longevitatea, Ganoderma Lucidum are proprietatea unică de a contribui la întărirea sistemului imunitar.

Destul de rară în vest, Ganoderma Lucidum a fost venerată ca plantă medicinală de către împăraţii marilor dinastii japoneze şi chinezeşti, băută împreună cu ceaiurile lor speciale şi fierturi de ciuperci pentru a obţine o vitalitate crescută şi o viaţă lungă. Ganoderma Lucidum se crede că era prezentă în „elixirul  tinereţii eterne”, căutat în mod constant de taoiştii din vechime.

De ani de zile, ciuperca medicinală Ganoderma Lucidum a fost inclusă într-o istorie a medicinei populare pentru contribuţia sa în vindecarea tuturor tipurilor de cancere şi pentru efectul pozitiv în dezvoltarea sistemului imunitar.

Pe lângă faptul de a contribui mult la tratamentul a diverse boli, Ganoderma Lucidum a devenit aşa de populară şi pentru proprietăţile sale de a extinde durata vieţii, crescând vigoarea şi vitalitatea.

Linghzi a fost adăugată în „American Herbal Pharmacopoeia and Therapeutic Compendium”.

Morfologie şi constituenţi

 

Este o sursă biologic activă de polizaharide cu proprietăţi medicinale şi mai conţine de asemenea: ergosterol; cumarină; manitol; lactone; alcaloizi; acizi graşi nesaturaţi; vitamine şi minerale. Spre deosebire de alte ciuperci, care au un conţinut de apă mai mare de 90%, lingzhi proaspăt conţine doar 75% apă.

Ganoderma  conţine  mai  mult  de 200  elemente active care pot fi împărţite în trei categorii: 30% dintre ele sunt solubile în apă, 65 % elemente solubile organice şi 5 % elemente solubile volatile.

Lingzhi este cunoscut ca adaptogen, antialergic şi anti-hipertensiv, datorită prezenţei triterpenelor. Pe lângă aceste proprietăţi, linghzi a fost găsită ca fiind anti-inflamatoare, antivirală, anti-parazită, anti-fungicidă, antidiabetică, anti-hipotensivă şi hepato-protectoare. Datorită acestor proprietăţi, lingzhi este privită ca un stabilizator al tensiunii sanguine, antioxidant, analgezic, un tonic al rinichilor. Poate fi folosită în prevenirea bronşitelor, fiind antitusiv şi expectorant, precum şi în tratamentul cardiovascular şi în tratamentul nivelului ridicat de trigliceride, a tensiunii ridicate arteriale, hepatitelor, alergiilor, fiind un bun suport în chimioterapie, cancer, HIV şi chiar în cazul oboselii şi răului de înălţime.

 

Proprietăţi :

 

1.Polizaharide

- întăreşte sistemul imunitar

- echilibrează nivelul glucidelor în sistemul sanguin

2. Germaniu organic

- creşte nivelul oxigenului din sistemul sanguin

- antioxidant specific care reduce radicalii liberi şi efectele secundare ale câmpului  electromagnetic

- echilibrează funcţionarea moleculelor din preajma  celulelor canceroase

3. Adenozine

- reduce colesterolul şi grăsimile

- împiedica fragmentarea placilor care pot produce blocaje în sistemul sanguin

- uşurează circulaţia sângelui în vasele blocate de depuneri de grăsimi şi lipide                   

- echilibrează rata metabolică şi revitalizează corpul

4. Triterpenoide

- întăreşte sistemul digestiv

- protecţie împotriva alergiilor

- reduce colesterolul şi conţinutul de substanţe grase

5. Esenţa ganodermică

- tratează problemele pielii,

- dă stralucire tenului şi catifelează pielea

 

Cum acţionează Ganoderma?

 

Efectele Ganodermei asupra organismului parcurg următoarele etape:

 

1. Evaluarea stării de sănătate (1-30 de zile)

 Ganoderma ajuta la depistarea bolilor şi toxinelor ascunse în corp şi acţionează pentru reglarea  funcţiilor   organismului.  În  timpul  acestui  proces  corpul  va  prezenta  simptome cunoscute ca reflexii.  Aceste  reacţii  nu constituie efecte secundare, ci ne ajută sa identificăm zona cu probleme. Acesta este efectul de evaluare a stării de sănătate.

2  Purificarea-detoxifierea (1-30 săptămâni)

Ganoderma este cunoscuta ca maestru al eliminarii toxinelor datorită capacităţii sale de eliminare a excesului de acid uric, acid lactic, colesterol,  depozite de grasime, celule moarte şi toxine  acumulate  în  organism. Toxinele  circulă  prin  sistemul  sanguin  şi  sunt eliminate (cu ajutorul rinichilor şi ficatului)  prin  urină, scaun, dar şi prin transpiraţie, eczeme pe piele, spută şi mucus.

3  Reglarea (1 - 12 luni)

În  timpul  procesului  de  vindecare  pot  fi observate multe reacţii. Nu e un motiv de îngrijorare, căci acesta este semnul că organismul  se vindecă. Daca reacţia este prea puternică, trebuie redusă doza.

4  Recuperarea (6-24 luni)

Ganoderma  va  continua  să  repare  părţile  afectate  ale  organismului  şi  să   fortifice sistemul  imunitar  pentru  a  face  faţă bolilor. Ea va furniza elementele şi vitaminele esenţiale pentru o recuperare rapidă.

5  Reîntinerirea (1-3 ani)

Scopul fundamental pentru care e utilizată Ganoderma este menţinerea la nivel optim a funcţiilor corpului şi reîntinerirea.

 

Acţiunile Ganodermei asupra organismului:

     

• scade nivelul de colesterol din sânge şi cantitatea de grăsimi

• scade nivelul zahărului din sânge şi reface funcţiile pancreasului

• scade nivelul lipidelor şi stabilizează membrana celulelor roşii

• adenozina din Ganoderma scade numărul plachetelor din sânge şi împiedica tromboza

• îmbunătăţeşte funcţia cortexului şi a glandelor, determinând menţinerea echilibrului endocrin

• creşte capacitatea naturală de vindecare a organismului, ajutând corpul să îşi formeze un sistem imunitar puternic

• împiedica degenerarea celulelor din ţesuturi

• împiedica apariţia senilităţii prin menţinerea unei stări de tinereţe

• reduce efectele secundare ale medicamentelor antihipertensive

• împiedică degenerarea organelor

• împiedica apariţia alergiilor datorate antigenelor prin inhibarea celulelor productoare de histamină

• împiedică şi tratează cancerul şi inhibă metastaza celulară

• normalizează pâna la împiedicare degenerarea tisulară

• inhibă tromboza şi lisele trombocitare de pe pereţii care înconjoara ţesuturile şi elimina blocajele datorate medicaţiei anticanceroase, sporeşte efectul acestor medicamente

• uşureaza durerile provocate de cancer.

 

Eficienţa acestui produs este ilustrată mai jos, prin analiza rezultatelor remarcabile obţinute recent în urma utilizării ganodermei:

1. Vindecarea completă a durerilor de cap şi a celor de la nivelul umerilor datorate hipertensiunii şi arterosclerozei şi reducerea tensiunii sanguine.

Unul dintre pacienţii care a folosit ganoderma avea tensiunea 180/ 96. După 3 luni de tratament, tensiunea lui a scăzut la 126/ 94. La asemenea rezultate remarcabile se ajunge foarte greu fără medicamente anti-hipertensive.

La o pacientă cu arteroscleroză, tensiunea a scăzut de la 158/ 77mmhg la 128/ 67 mmhg în decurs de 3 luni. Colesterolul i-a scăzut de la 269 la242.

Unui pacient cu hipertensiune, tensiunea i-a scăzut de la 151/ 78 mmhg la 118/ 72 mmhg în decurs de o lună şi i-au dispărut durerile de cap şi de la nivelul umerilor.

2. Este eficientă atât în cazul tensiunii sistolice cât şi a celei diastolice.

-tratează hipertensiunea

-creşte tensiunea arterială în cazul pacienţilor cu hipotensiune

-previne arteroscleroza şi reduce nivelul colesterolului

-previne formarea trombozelor şi dizolvă trombozele formate

-reduce efectele secundare ale medicamentelor anti-hipertensive

-folosită împreună cu medicamente anti-hipertensive produce un efect hipotensiv

3. Este eficientă în tratarea obstrucţiilor vasculare cerebrale, infarctului cardiac, apoplexiei cerebrale şi anghinei pectorale

Un pacient cu obstrucţie cerebrală arterială dreaptă la care cele mai bune rezultate s-au obţinut prin administrarea simultană a ganodermei cu urokinază. Un alt pacient care suferise un atac cerebral cu obstrucţie vasculară în urma căruia rămăsese parţial paralizat, şi-a recăpătat mobilitatea după administrarea de ganoderma. Valorile grasimilor şi a b lipo-proteinelor au revenit la normal.

4. Este eficientă în tratamentul hepatitelor acute sau cronice şi a disfuncţiilor hepatice

după administrarea de ganoderma timp de trei luni, valorile got şi gpt au scăzut de la 200-300 la 100. Concepţia că bolile de ficat sunt incurabile trebuie abandonată:

Ficatul este unul dintre cele mai importante organe cu rol în menţinerea sănătăţii. Funcţiile ficatului sunt complexe. Prin urmare, bolile ficatului sunt dificil de tratat şi singura metodă de tratament adoptată de medicii occidentali este regimul dietetic. Totuşi, ganoderma are o acţiune benefică asupra complicatelor funcţii ale ficatului determinând revenirea acestora la normal. Pe baza investigaţiilor clinice se poate concluziona că ganoderma are un efect pozitiv semnificativ.

5. Durerile asociate gastritei, ulcerului duodenal, ulcerului etc pot fi eliminate imediat.

Ganoderma se administrează pentru tratarea gastritei, ulcerului gastric şi ulcerului duodenal. Este semnificativ cazul unui bărbat care suferise de ulcer gastric în tinereţe şi afecţiunea îi revenise într-o etapă târzie a vieţii. Medicamentele clasice nu aveau nici un efect, dar după administrarea de ganoderma timp de o săptămână durerile i s-au redus semnificativ.  Pe măsură ce dozajul i s-a redus el nu a mai avut dureri decât cel mult o dată pe zi, ulterior dispărându-i cu totul.

Acest tratament este eficient şi în cazul pacienţilor cu ulcer gastric şi duodenal care se simt obosiţi şi slăbiţi. Ganoderma ajută la atenuarea durerilor post operatorii în cazul cancerului gastric. După administrarea acestui remediu, pacienţii au reuşit să se îngraşe iar aspectul lor s-a îmbunătăţit.

 

GANODERMA LUCIDUM CAPSULE

[Mod de prezentare] 90 capsule/cutie

[Ingrediente principale] praf de ganoderma roşie, pudră de ganoderma cryptogam roşie, amidon.

[Recomandat pentru] persoanele între două vârste, persoanele în vârstă

[Nerecomandat] copiilor.

[Mod de administrare] oral, de 3 ori pe zi, câte 2 capsule o dată.

 

GANODERMA LUCIDUM POWDER

●Micşorează tumorile

●Îmbunătăţeşte sistemul imunitar

●Protejează împotriva radiaţiilor

●Are efecte vizibile în cazul SIDA

[Mod de prezentare] 10 pachete/cutie

[Ingrediente principale] praf de ganoderma roşie, pudră de ganoderma cryptogam roşie.

[Recomandat pentru] persoanele de vârstă mijlocie şi cele în vârstă, precum şi pacienţilor cu tumori, chisturi

[Nerecomandat] copiilor mici.

[Mod de administrare] de două-trei ori pe zi, câte două grame o dată, se bea cu apă călduţă cu o oră înainte de masă.

 

 

 

SUNRECOME

[Numele vechi]: esenţă de Ganoderma Lucidum chinezească

[Numele comercial]: Sunrecome

[Ingredienţi principali]: Ganoderma Lucidum şi spori de Ganoderma

[Caracteristici]: Pudra este de culoare maro-gălbuie sau brun închis, natural neutră, uşor amăruie la gust.

[Specificaţii]: Două grame ambalate în pachete mici.

[Indicaţii]: Ajută la vindecarea bolnavilor care au tumori ale tractului digestiv, precum  şi orice alte tipuri de tumori, care suferă de slăbiciune, anorexie şi insomnie etc., cauzate de operaţii sau chimioterapie şi radioterapie.

[Mod de administrare]: Două grame dizolvate în cca 50 ml apă caldă se iau, cu înghiţituri mici, cu o oră înainte de masă, de două ori pe zi.

[Precauţii]:

1.Pacienţii care au simptome accentuate trebuie să utilizeze cu precauţie acest produs. Dacă aceste simptome apar, mai ales la bolnavii cu hipertensiune sau cu boli cardiace, în cazul în care tensiunea arterială nu va scădea şi, mai mult chiar, continuă să crească după administrarea produsului, bolnavii trebuie să micşoreze doza zilnică sau să se adreseze medicului.

2.Trebuie utilizat cu precauţie de către persoanele alergice.

3.În unele cazuri pot apărea simptome trecătoare de tipul: uscarea gurii, constipaţie, diaree, dar după continuarea tratamentului cu acest produs, acestea vor dispărea.

[Reacţii adverse]: Unele persoane pot avea simptome ca: uscarea gurii, constipaţie, diaree.

Nu conţine coloranţi artificiali şi nici conservanţi.

 

 

WEIKANG CAPSULE

[Mod de prezentare] 120 capsule/cutie

[Ingrediente principale] Aloe Vera, Atractylodes Rhozome, cuişoare, fruct medicinal Evodia, coraslă.

[Recomandat pentru] persoanele care suferă de imunitate scăzută, cei cu afecţiuni blânde ale membranei mucoasei gastrice, celor care au afecţiuni ce se încadrează în enumerarea de mai sus.

[Nerecomandat] femeilor gravide, celor care alăptează şi celor ce suferă de diaree cronică.

[Mod de administrare] de două ori pe zi, câte o capsulă o dată.

 

WEIKANG este indicat în:

 1. Boli cardio-vasculare şi profilaxia lor, inclusiv infarct, cardiotonic, ajustează tensiunea arterială, dilatarea varicoasă a venelor, artrită.

 2. Boli ale rinichilor, ficatului, tractului digestiv şi stomac

3. Menţinerea tinereţii pielei, la fel şi în complex cu alte terapii, la boli de piele, pentru profilaxia şi tratamentul depigmentării dermului, amenoreei ş.a.

4.   Menţinerea vederii, ca mijloc de stopare a miopiei şi prezbitismului, pentru profilaxia cataractei ş.a.

 1. Cazul anemiilor de diferite origini.

Caz de imunitate scăzută.

 

 

 

MACA

Consumul de Maca pe post de „superaliment” datează de cel puţin 3000 de ani. Numele botanic al Maca este Lepidium meyenii, Walpers (după botanistul german Gerhard Walpers) şi este cunoscută şi sub numele de Lepidium peruvianum, Chacon după cercetătoarea peruviană dr. Gloria Chacon.

Maca este o rădăcină cu formă de inimă a unei legume din familia Brassicaceae (crucifere), care seamănă cu o ridiche, dar creşte de mărimea unui cartof dulce – culoarea ei variază de la galben crem sau roz deschis până la mov închis sau negru.

Maca este planta cultivată la cea mai mare altitudine din lume, crescând în munţi la peste 4100 de metri. Clima la această altitudine este aspră – frigul e extrem, razele solare sunt puternice, vânturile bat cu forţă şi descărcările electrice sunt ceva obişnuit – şi foarte puţine vegetale cresc în afară de Maca, muşchi şi cactuşi. Această combinaţie de factori de mediu îi conferă rădăcinei Maca proprietăţile sale unice şi ştiinţa a confirmat în studiul plantelor medicinale...cu cât este mai specializată climateric o plantă şi cu cât e mai privativ ciclul de creştere, cu atât mai diverse şi mai numeroase îi sunt proprietăţile.

Maca este un aliment întreg – de fapt, un aliment funcţionalizat a cărui etichetă de „superaliment” se datorează numeroşilor şi variaţilor săi componenţi, în compoziţia sa nutritivă intrând numeroase minerale, vitamine, 18 aminoacizi, acizi graşi esenţiali şi steroli, cunoscuţi pentru capacitatea lor de a reduce adsorbţia intestinală a colesterolului. Maca mai conţine şi glucozinolate (cunoscute pentru proprietăţile antimutante şi anticarcinogene) şi alcaloidul unic macaina 1-4, macaene şi macamide, nemaiîntâlnite nicăieri în lumea botanică, a căror proprietăţi abia încep să fie înţelese de ştiinţa modernă.

Ca supliment nutritiv, Maca are efect tonic generalizat al funcţiilor biochimice omeneşti, mai ales în hrănirea şi îmbunătăţirea funcţiilor endocrine. Sistemul endocrin include toate glandele şi toţi hormonii pe care acestea le secretă şi care controlează funcţiile:

 • fertilitatea şi funcţiile sexuale

 • digestia şi absorbţia

 • creierul şi fiziologia sistemului nervos (inclusiv moderarea stărilor sufleteşti)

 • energia şi răspunsul la stres (adrenalina etc.)

Echilibrul hormonal adaptogen

Pudra Maca este un echilibrant hormonal şi stimulează glanda pituitară, acţionând ca un tonic pentru sistemul hormonal. Când glanda pituitară funcţionează optim, întregul sistem endocrin devine echilibrat, deoarece glanda pituitară controlează secreţia de hormoni a încă altor trei glande endocrine.

Rădăcina bogată în nutrienţi Maca mai este cunoscută şi ca un adaptogen, ceea ce sporeşte capacitatea organismului de a se adapta la stres şi boală. Această rădăcină puternică acţionează de asemenea în concordanţă cu nevoile individuale, vârstă şi sex, stimulând organismul să producă hormonii necesari pentru a acoperi necesităţile fiecărui consumator în parte.

Dacă sistemul endocrin vă este dezechilibrat, Maca va ajuta la restabilirea echilibrului. Câteva beneficii reale ale unui sistem endocrin echilibrat sunt cele pentru care această rădăcină este cunoscută: creşterea libido-ului, energiei şi vitalităţii, la fel ca şi fertilitatea crescută pentru femei şi bărbaţi. În plus, rădăcina Maca ascute stabilitatea minţii şi generează o stare de bine.

Maca este considerată a fi adaptogenică, însemnând că acţionează în funcţie de necesităţile organismului, de vârsta şi sexul persoanei care o consumă – permiţând atât bărbaţilor cât şi femeilor de toate vârstele să beneficieze de ea, dacă o consumă cu regularitate.

Ce poate face Maca Power pentru dvs.?

 • Creşte vitalitatea şi energie

 • Menţine echilibrul hormonal

 • Creşte fertilitatea atât la bărbaţi, cât şi la femei

 • Tratează simptomele menopauzei

 • Tratează bufeurile, transpiraţiile nocturne, schimbările bruşte de dispoziţie şi depresiile

 • Maca hrăneşte şi reglează sistemul endocrin

 • Sporeşte claritatea mentală

 • Maca Power creşte libido-ul şi ajută la tratarea disfuncţiilor sexuale

 • Îmbunătăţeşte starea de bine fizic şi emoţional

Cine iubeşte Maca?

Vegetarienii

Este dificil să fii un vegetarian sănătos ţinând pasul cu toată lumea din jur mereu grăbită! Cu 14,6% proteine vegetale, acizi graşi esenţiali şi multe minerale şi vitamine în componenţa sa, Maca Caval Power este un mare ajutor în dieta vegetariană – părul, pielea şi unghiile dvs. o vor iubi!

Mamele ocupate şi femeile de carieră

Cine are timp să mănânce o masă completă, sincer? Maca Caval Power este minunată pentru femeile mereu pe fugă, cu conţinutul său rapid adsorbant de proteine, calciu, zinc, fier şi vitamine din complexul B -  toate sunt rapid consumate de organismul supus stresului - aceasta e viaţa în secolul 21!

Atleţii şi bodybuilders

Maca este bogată în potasiu, care acţionează ca un catalizator în metabolismul proteinelor şi al carbohidraţilor şi care împreună cu sodiul (prezent de asemenea în compoziţia sa) sunt doi dintre cei mai importanţi electroliţi care reglează bătăile inimii şi contracţiile musculare şi grăbeşte detoxificarea celulară.

Aminoacizii sunt primii componenţi din majoritatea formulelor de creştere musculară şi ei sunt de asemenea oxidaţi de corp pentru a produce energie ATP (ciclul Kreb) sau sunt folosiţi pentru a sintetiza noile proteine pentru creşterea organismului şi vindecări (acţiune antiinflamatoare). Maca are în componenţă 18 aminoacizi, inclusiv 8 din cei 9 aminoacizi esenţiali.

În America de Nord halterofilii consumă Maca de ani de zile ca un supliment sănătos necostisitor încă şi multe echipe sportive profesionale au adăugat Maca în perioada de antrenamente pentru a grăbi refacerea în perioada dintre accidentări şi meciuri.

Studenţi şi călători

Oboseala este cauzată de mulţi factori, inclusiv deficienţele de alimentaţie, toxicitatea din aerul poluat, băutul, fumatul şi lipsa de exerciţii fizice. Sună ca ceva obişnuit pentru neadaptarea la fusul orar sau viaţa de student în general, nu-i aşa? O singură lingură de Maca pe zi poate să vă ajute să vă menţineţi echilibrul nutriţional potrivit în aceste perioade de stres pentru a preveni scăderea funcţiilor sistemului imunitar, aşa ca să puteţi studia şi munci cu spor.

 

MACA CAVAL CAPSULE DE PUTERE

[Mod de prezentare] 90 capsule/cutie

[Ingrediente principale] MACA Lepidium Meyenii Walp

[Recomandat pentru] persoanele care obosesc repede, celor stresaţi, celor cu probleme endocrine, persoanelor cu probleme de potenţă.

[Nerecomandat] copiilor.

[Mod de administrare] de trei ori pe zi, câte trei capsule o dată.

 

 

 

BARBARY WOLFBERRY FRUIT

 

DESCRIERE

Plantă fusiformă şi elipsoidă, 6-20 mm lungime, 3-10 mm în diametru. Extern are culoarea roşu intens sau roşu închis şi e marcată de cicatrici protuberante la vârf şi de cicatrice ale fructelor pe tulpină spre bază. Fără miros, gust dulce.

 

ACŢIUNE

Îmbunătăţeste activitatea ficatului şi rinichilor, umple cu esenţă vitală organismul şi  ascute vederea; diabet cauzat de căldură internă; anemie; vedere slabă.

 

INDICAŢII

Fiecare 100 g de plantă proaspătă conţine proteine crude 0,8g, grăsimi 1 g, calciu 155 mg, fosfor 67 mg, fier 3,4 mg, caroten 3,96 mg, vitamina B 10,23 mg, vitamina C 3 mg, betaine 1%.

Debilitate generală cu deficienţă a esenţei vitale, manifestată prin dureri ale coapselor şi genunchilor, ameţeli şi ţiuituri în urechi; diabet cauzat de căldură internă; anemie; vedere slabă.

 

SFATURI DE REFERINŢĂ

 1. Hrăneşte ficatul şi rinichii. În tratarea oboselii părţii de jos a spatelui şi a genunchilor, datorită deficienţelor de funcţionare a rinichilor, produsul poate fi administrat împreună cu Rhizoma Polygonati.

 2. Hrăneşte ficatul şi îmbunătăţeşte vederea. În tratarea ameţelilor, a vederii în ceaţă şi vederii slăbite datorită deficienţei energie yin în ficat şi rinichi, produsul este deseori utilizat împreună cu Flos Chrysanthemi, Radix Rehmanniae Praeparata, etc.

 3. Conţinutul său bogat în: polizaharide (amilaze), dextrine, acid ascorbic, riboflavină, triamină, niacină, taurină, vitaminele E,C (conţinutul e identic cu cel al unei portocale),B1 şi B2, 19 tipuri de aminoacizi, potasiu, sodiu, calciu, magneziu, fier, cupru, mangan, zinc, seleniu, precum şi 21 de tipuri de minerale, îl fac util în foarte multe afecţiuni, blânde sau severe. Are o concentraţie de proteine mai mare decât a polenului şi conţine mai mult caroten decât morcovul.

 4. Planta este de asemenea un remediu eficient în formele uşoare de diabet (tratat medicamentos sau insulino-dependent).

 5. Eficientă în boli cronice, cum ar fi: nefrite, astm, creşterea în volum a prostatei, pentru ficat  mărit, osteoporoză, etc.

 

BARBARY WOLFBERRY FRUIT CAPSULE

[Mod de prezentare] 90 capsule/cutie

[Ingrediente principale] Lycium barbarum L.P.E,amidon

[Recomandat pentru] persoanele cu imunitate scăzută, cu afecţiuni ale fiactului, rinichilor, pancreasului, inclusiv diabet.

[Nerecomandat] copiilor mici.

[Mod de administrare] de două ori pe zi, câte două capsule o dată.

 

 

CAPSULE MICELIU AGARICUS

[Ingredienţi] pudră de miceliu de Agaricus Blazei, pudră de miceliu de Grifola Frondosa, extract de fructe

de păducel, flori de caprifoi, seminţe de ridiche, susan sălbatic, Flos Chrysanthemi, amidon

[Mod de administrare] Se administrează pe cale orală, de două ori pe zi, câte trei capsule o dată.

[Specificaţii] 0,25g/capsule, 90 capsule per cutie

 

 

Indicaţii:

• sporeşte imunitatea organismului

• stimulează activitatea celulară

• reface şi stimulează funcţionarea ficatului

• are efecte antivirale

• este antitumoral şi anticanceros

• ajustează glicemia

• previne bolile cronice cardiovasculare, diabetul, osteoporoza

• calmează nervii şi tratează hemoroizii

• inhibă bacteriile şi infecţiile tuberculoase

• linişteşte durerile epigastrice şi colicile abdominale care apar după naştere

• efecte pozitive în digestie, stimulând secreţiile digestive, înlătură diareea şi durerile abdominale

 

 

 

CAPSULE MICELIU CIUPERCĂ HOUTOU

[Ingredienţi] pudră de miceliu de Hericium Erinaceus, Poria, Euryale ferox Salisb. Ex. DC, Rhizoma Dioscoreae,  White Hyacinth Bean, extract de fructe de păducel, coajă de mandarină, amidon

[Mod de administrare] Se administrează pe cale orală, de două ori pe zi, câte trei capsule o dată.

[Specificaţii] 0,25g/capsule, 90 capsule per cutie

 

• are proprietăţi antitumorale şi efecte citostatice demonstrate asupra cancerului gastric, esofagian, cel hepatic şi al pielii

• scade nivelul glicemiei, a trigliceridelor şi nivelul total al colesterolului

• îmbunătăţeşte digestia, funcţionarea stomacului şi a splinei, vigoarea şi nutriţia în general a organismului

• reface în mare măsură neuronii şi nervii, fiind util în tratarea senilităţii şi a bolii Alzheimer

• întăreşte rinichii, micşorează frecvenţa urinărilor, emisia seminală sau leucoreea excesivă de care suferă de cele mai multe ori bolnavii de diabet şi creşte densitatea lichidului seminal

• stimulează secreţia şi circulaţia fluidelor din corp.

 

 

 

CAPSULE XIANGGU

 

[Ingredienţi] pudră de miceliu de Shiitake, praf de miceliu Agaricus Blazei, praf de miceliu de Grifola Frondosa, extract de fructe Lycii, Flos Chrysanthemi, amidon.

[Mod de administrare] Se administrează pe cale orală, de două ori pe zi, câte trei capsule o dată.

[Specificaţii] 0,25g/capsule, 90 capsule per cutie

 

• efecte antibacteriene, antivirale şi antiparazitare, inhibând Staphylococcus aureus, Bacillus subtilis şi Escherichia coli

• hipolipemiant, scade colesterolul

• creşte imunitatea bolnavilor de cancer în timpul radio- şi chimioterapiei

• îmbunătăţeşte vederea, cu efecte benefice în conjunctivite

• detoxifiant, acţionând la nivelul plămânilor şi rinichilor

 

 

Exista 2 optiuni de Livrare disponibile:

 • Livrare Gratuita pentru Comenzi mai mari de 500 lei.

 • Livrare Nationala (Romania) prin Curier Rapid –  Cost fix de transport: 20 lei.