Dispozitivul  Torser

Torser este primul dispozitiv portabil care asigurã protectie bioinformationalã omului la radiatii electromagnetice, geopatogene, psihotronice si de altã naturã creand un obstacol in calea aparitiei legãturilor energo-informationale intre emitãtorul de radiatii si om. Ca urmare a acestui fapt, indicatorii fiziologici ai organismului uman se mentin la parametrii optimi chiar si in contact cu sursa de radiatii.

Torser oferã protectie impotriva mai multor tipuri de radiatii existente si anume: electromagnetice, geopatogene, psihotronice.

Torser este un produs unicat de insãnãtosire si energizare.

Are o durata de functionare garantatã de minim 2 ani de zile.

Torser creeazã un camp de protectie de 2.5m in jurul sãu.

Torser este destinat:

1) Protectiei omului impotriva actiunii nocive provocate de toatã aparatura precum: televizoare, computere, aparate de copiat, imprimante cu laser, cuptoare cu microunde, radiocomunicatii, telefoane mobile, transport electric, autovehicule etc;

2) Neutralizãrii zonelor geopatogene in incãperi;

3) Profilaxiei dereglãrii stãrii de echilibru a sistemului energo- informational al omului si armonizãrii acestuia;

4) Neutralizãrii influentelor nocive, emanate de alti oameni si de alte surse;

5) Restabilirii campului energo-informational al omului ("pompã energeticã"):

- Tratamentul oboselii, asteniei, epuizãrii fizice;

- Imbunãtãtirea randamentului psihic;

- Scurtarea perioadei de convalescentã dupã boli, interventii chirurgicale sau radioterapie;

- Cresterea rezistentei organismului la infectii;

- Cresterea performantei fizice, in special la sportivii de performantã;

- Tratamentul impotentei, cresterea libidou-lui;

- Scãderea stresului datorat afectiunilor nervoase;

- Imbunãtãtirea somnului;

- Tratamentul stãrilor depresive;

- Inducerea stãrii de confort si stabilitate;

Torser se adreseazã fiecãrei persoane, dar in special:

- Celor care intrã in contact direct mai des cu diferite surse electromagnetice.

- Celor care lucreazã in situatii extreme de "stres" si care iau hotãrari de mare rãspundere

- Celor care lucreazã in preajma stalpilor de inaltã tensiune, in fata computerului, sau care folosesc telefonul mobil (Domeniile Energetic, Radio, Comunicatii, TV, IT, Aviatie, medici, functionarii publici, soferi, etc)

- Femeilor gravide;

- Copiilor, intrucat sistemul imunitar, endocrin si nervos al copiilor este cel mai vulnerabil la radiatii.

 

Torser este compus din cativa cilindri concentrici de aceeasi inãltime, amplasati coaxial unul in altul, executati dintr-un material special. Spatiul dintre cilindri este umplut cu un polimer complex (compozitia acestuia este know-how), care este supus actiunii unui anumit generator activ in timpul polimerizãrii acestuia, ceea ce permite realizarea polarizãrii a biopolimerului.

Torser reprezintã un generator torsionic de ultimã generatie care produce camp axial polarizat de dreapta - cea mai modernã tehnologie din domeniul fizicii cuantice si anume interferenta campurilor axiale. Aceastã tehnologie este din domeniul militar si este disponibilã numai in tãrile din spatiul ex-sovietic si SUA.

Torser este produs in Ucraina, elaborat in anul 1993 de un grup de oameni de stiintã care au lucrat la neutralizarea reactorului de la Cernobal.

 

Dispozitivul Torser are 10 speciale cu diferite principii de functionare si domenii de utilizare.

 

Pe parcursul ultimului deceniu, proprietãtile de protectie ale acestui dispozitiv, caracterul lui sigur in contact cu utilizatorul, au fost verificate in cele mai prestigioase institutii stiintifice, medicale si tehnice din 26 de tãri, precum:

- Institutul de Medicinã (Moscova).

- Academia de Reglementare Medicalã si Socialã (Ucraina).

- Institutul de Cercetare ªtiintificã pentru Obstetricã si Pediatrie (SUA).

- Institutul de Stat de Cercetare ªtiintificã si de Incercari in domeniul Medicinii Militare din cadrul Ministerului Apãrãrii al Federatiei Ruse.

- Academia de Medicinã Cosmicã (Rusia).

- Universitatea de Stat de Pediatrie (Ucraina).

- Centrul Oncologic National (Suedia).

- Universitatea din Kuopio (Finlanda).

 

Verificarea proprietãtilor de protectie: Eficienta protectiei Torser a fost demonstratã cu ajutorul aparatelor speciale de ultimã generatte, precum: complexul computerizat GDV-camera, aparatul de diagnosticare si analizare nonliniarã (NLS) Oberon, indicatorul anomaliilor geomagnetice IAG-1, complexul Electropsihograf, aparatul de diagnosticare Politron, diferite aparate de biorezonantã electromagneticã etc. De asemenea, au fost efectuate teste gen "dublu orb" pe baza analizelor sanguine. In urma acestor testãri, prin diferite metode complexe, s-a constatat cã: dispozitivul de protectie Torser reprezintã cel mai eficient mijloc de energizare si protectie bioinformationalã.

 

Dispozitivul Torser este considerat cel mai eficient si complet datoritã rezultatelor obtinute, datoritã testelor comparative cu ajutorul aparaturii de diagnosticare si prin metode diferite. Sunt dovezi elocvente miilor de oameni care au folosit si au comparat cu alte dispozitive existente.

Dispozitivul Torser este folosit in prezent de peste 1.400.000 oameni in lume.

Daca doriti va putem ajuta sa achizitionati dispozitivul Torser la un pret avantajos.