top of page

Dispozitivul  Torser

Torser este primul dispozitiv portabil care asigura protectie bioinformationala omului la radiatii electromagnetice, geopatogene, psihotronice si de alta natura creand un obstacol in calea aparitiei legaturilor energo-informationale intre emitatorul de radiatii si om. Ca urmare a acestui fapt, indicatorii fiziologici ai organismului uman se mentin la parametrii optimi chiar si in contact cu sursa de radiatii.

Torser ofera protectie impotriva mai multor tipuri de radiatii existente si anume: electromagnetice, geopatogene, psihotronice.

Torser este un produs unicat de insanatosire si energizare.

Are o durata de functionare garantata de minim 2 ani de zile.

Torser creeaza un camp de protectie de 2.5m in jurul sau.

Torser este destinat:

1) Protectiei omului impotriva actiunii nocive provocate de toata aparatura precum: televizoare, computere, aparate de copiat, imprimante cu laser, cuptoare cu microunde, radiocomunicatii, telefoane mobile, transport electric, autovehicule etc;

2) Neutralizarii zonelor geopatogene in incaperi;

3) Profilaxiei dereglarii starii de echilibru a sistemului energo-informational al omului si armonizarii acestuia;

4) Neutralizarii influentelor nocive, emanate de alti oameni si de alte surse;

5) Restabilirii campului energo-informational al omului ("pompa energetica"):

- Tratamentul oboselii, asteniei, epuizarii fizice;

- Imbunatatirea randamentului psihic;

- Scurtarea perioadei de convalescenta dupa boli, interventii chirurgicale sau radioterapie;

- Cresterea rezistentei organismului la infectii;

- Cresterea performantei fizice, in special la sportivii de performanta;

- Tratamentul impotentei, cresterea libidou-lui;

- Scaderea stresului datorat afectiunilor nervoase;

- Imbunatatirea somnului;

- Tratamentul starilor depresive;

- Inducerea starii de confort si stabilitate;

Torser se adreseaza fiecarei persoane, dar in special:

- Celor care intra in contact direct mai des cu diferite surse electromagnetice.

- Celor care lucreaza in situatii extreme de "stres" si care iau hotarari de mare raspundere

- Celor care lucreaza in preajma stalpilor de inalta tensiune, in fata computerului, sau care folosesc telefonul mobil (Domeniile Energetic, Radio, Comunicatii, TV, IT, Aviatie, medici, functionarii publici, soferi etc.)

- Femeilor gravide;

- Copiilor, intrucat sistemul imunitar, endocrin si nervos al copiilor este cel mai vulnerabil la radiatii.

 

Torser este compus din cativa cilindri concentrici de aceeasi inaltime, amplasati coaxial unul in altul, executati dintr-un material special. Spatiul dintre cilindri este umplut cu un polimer complex (compozitia acestuia este know-how), care este supus actiunii unui anumit generator activ in timpul polimerizarii acestuia, ceea ce permite realizarea polarizarii a biopolimerului.

Torser reprezinta un generator torsionic de ultima generatie care produce camp axial polarizat de dreapta - cea mai moderna tehnologie din domeniul fizicii cuantice si anume interferenta campurilor axiale. Aceasta tehnologie este din domeniul militar si este disponibila numai in tarile din spatiul ex-sovietic si SUA.

Torser este produs in Ucraina, elaborat in anul 1993 de un grup de oameni de stiinta care au lucrat la neutralizarea reactorului de la Cernobal.

 

Dispozitivul Torser are 10 speciale cu diferite principii de functionare si domenii de utilizare.

 

Pe parcursul ultimului deceniu, proprietatile de protectie ale acestui dispozitiv, caracterul lui sigur in contact cu utilizatorul, au fost verificate in cele mai prestigioase institutii stiintifice, medicale si tehnice din 26 de tari, precum:

- Institutul de Medicina (Moscova).

- Academia de Reglementare Medicala si Sociala (Ucraina).

- Institutul de Cercetare Stiintifica pentru Obstetrica si Pediatrie (SUA).

- Institutul de Stat de Cercetare Stiintifica si de Incercari in domeniul Medicinii Militare din cadrul Ministerului Apararii al Federatiei Ruse.

- Academia de Medicina Cosmica (Rusia).

- Universitatea de Stat de Pediatrie (Ucraina).

- Centrul Oncologic National (Suedia).

- Universitatea din Kuopio (Finlanda).

 

Verificarea proprietatilor de protectie: Eficienta protectiei Torser a fost demonstrata cu ajutorul aparatelor speciale de ultima generatie, precum: complexul computerizat GDV-camera, aparatul de diagnosticare si analizare nonliniara (NLS) Oberon, indicatorul anomaliilor geomagnetice IAG-1, complexul Electropsihograf, aparatul de diagnosticare Politron, diferite aparate de biorezonanta electromagnetica etc. De asemenea, au fost efectuate teste gen "dublu orb" pe baza analizelor sanguine. In urma acestor testari, prin diferite metode complexe, s-a constatat ca: dispozitivul de protectie Torser reprezinta cel mai eficient mijloc de energizare si protectie bio-informationala.

 

Dispozitivul Torser este considerat cel mai eficient si complet datorita rezultatelor obtinute, datorita testelor comparative cu ajutorul aparaturii de diagnosticare si prin metode diferite. Sunt dovezi elocvente miilor de oameni care au folosit si au comparat cu alte dispozitive existente.

Dispozitivul Torser este folosit in prezent de peste 1.400.000 oameni in lume.

Daca doriti va putem ajuta sa achizitionati dispozitivul Torser la un pret avantajos.

bottom of page