top of page

Asea

Celula este unitatea functionala de baza a oricarui organism, de aceea sanatatea noastra incepe de la nivel celular: celule sanatoase inseamna un corp sanatos; daca celulele noastre se imbolnavesc, si organismul ca ansamblu sufera.

In fiecare zi pe care o traim are loc o deteriorare a unor celule din corpul nostru, sub influenta factorilor de mediu (radiatiile solare, toxine, tăieturi, zgarieturi, infectii, radiatii cosmice, nutritie necorespunzatoare, stres etc.); celulele afectate de aceste noxe trimit mesaje de semnalizare in jur pentru a capata ajutor. Cand primesc aceste semnale, celulele sistemului nostru imun pornesc rapid spre zona afectata si declanseaza procesul de vindecare. Procesul de vindecare consta din repararea celulelor deteriorate (daca acest lucru este posibil) sau distrugerea celulelor considerate ne-reparabile si inlocuirea lor cu alte celule sanatoase.

asea.png

Semnalizarea redox este o funcţie esenţială  pentru tot ce înseamnă viaţă pe planetă (oameni, plante, animale).

Organismul uman conţine în jur de 75 de mii de miliarde de celule, iar în fiecare celulă se găsesc de la câteva sute până la câteva mii de mitocondrii. Aceste mitocondrii au rolul de a produce energie, sub formă de ATP. Odată cu producerea de ATP, mai rezultă şi aşa numitele molecule de semnalizare redox, de două tipuri (A si B).  

Mult timp cercetătorii au considerat că aceste molecule de semnalizare redox sunt doar niste compusi fara importanta, care rezulta ca produsi secundari atunci cand se formeaza energie in celula. In ultimii 20 de ani  cercetatori de marca au dovedit ca aceste molecule sunt vitale pentru funcţionarea sistemului imunitar,  a mecanismelor celulare de vindecare, cât şi pentru activarea tuturor antioxidanţilor. Ele sunt atât de esenţiale pentru viaţă, încât, fără ele, organismele vii ar muri în câteva secunde. Ele se produc insa in proportie de 100 % DOAR la noul născut, si secretia lor scade cu varsta, la inceput mai putin, iar după vârsta de 12 ani declinul productiei acestor molecule este mult mai abrupt, astfel incat la vârsta de 70 de ani corpul nostru  produce doar 10% din cantitatea de molecule de semnalizare redox prezenta la nou nascuti. De aceea când suntem mai în vârstă, ne îmbolnăvim mai uşor şi refacerea organismului este mult mai lenta decat atunci cand suntem tineri.

Completarea din afara a cantităţii adecvate de moleculelor de semnalizare redox permite vindecarea celulelor sau înlocuirea tuturor celulelor disfuncţionale cu celule noi, sănătoase.

ASEA este SINGURA sursă existentă actualmente în lume care permite refacerea rapidă a capitalului de molecule de semnalizare redox la nivel celular, fiind unicul produs existent actualmente care reproduce exact cantitatea şi raportul dintre cele două tipuri de molecule de semnalizare redox din celulele noului-născut, moleculele fiind si perfect stabilizate, astfel încât să aibă o durată de viaţă de cca 1 an ! Majoritatea cercetatorilor considera IMPOSIBILA stabilizarea acestor molecule, deoarece in celulele nostre, durata de viata a lor este de ordinul milionimilor de secunda!

Prin cele două tipuri de molecule de semnalizare redox conţinute, aflate în perfect echilibru, ASEA aduce corpului un dublu beneficiu. Pe de o parte ea potenţează efectul antioxidanţilor, de care celula are nevoie pentru a fi protejată şi a se detoxifia. Mulţi oameni ştiu că noi trebuie consumam antioxidanţi, inclusiv din alimentatie, pentru a ne feri de radicalii liberi. Dar, mulţi nu ştiu că, dacă nu suplimentam si molecule de semnalizare redox, atunci îi consumam degeaba, deoarece nu sunt activaţi.

S-a dovedit prin cercetari stiintifice recente ca administrarea ASEA creşte EFICIENTA TUTUROR antioxidanţilor cu 500 %!

Pe de alta parte, moleculele de semnalizare redox permit o detectare mai eficienta a celulelor aflate in suferinta si o reparare sau inlocuire eficienta a acestora. De exemplu, dacă celula se degradează şi avem cantitatea necesară de molecule de semnalizare redox, atunci celula bolnavă este distrusa si inlocuita cu o celula sanatoasa. Invers, dacă nu avem destule molecule de semnalizare redox, atunci celula bolnavă, în loc să fie distrusa, se poate divide şi formează tot celule bolnave; aşa se produc, de exemplu, tumorile canceroase, tot datorita lipsei acestor molecule.

 Ştiinţa moleculelor de semnalizare redox a apărut doar de cca. 20 ani, la ora actuală existând nenumărate articole si cărţi despre această descoperire. Doar in Pubmed - Biblioteca de Medicină a Institutului National de Sănătate din SUA - există peste 9.000 de articole pe această temă, scrise de sute de cercetători independenţi din întreaga lume, care atestă incredibila importanţă a acestor molecule pentru sănătatea celulară.

Este o realizare uriaşă, având în vedere beneficiile ce decurg din principiul simplu al inteligenţei corpului: oferă-i trupului ceea ce îi este nativ (astfel de molecule) şi el va şti exact cum să le utilizeze într-o manieră sigură.

ASEA NU seamana cu celilati suplimenti pe care oamenii ii cunosc: vitamine, minerale, proteine, carbohidraţi, antioxidanţi, enzime sau alt tip de nutrienţi. Toate acestea sunt importante, constituind cărămizile de bază ale NUTRTIEI celulare. ASEA insa este cu totul altceva - este un produs nativ, propriu organismului, ce potenţează efectul benefic al tuturor suplimentilor.

Procedeul de producţie ASEA este un proces de fabricaţie complex, în 3 faze, care dureaza cca 3 zile: În prima fază este se porneste de la un amestec de apă şi sare pură care reface solutia care se gaseste in interiorul celulelor noastre; acestea reprezintă baza. Urmează un procedeu special de electroliză, prin care TOATE legaturile chimice intre atomii de sodiu, clor, hidrogen şi oxigen din acest amestec lichid sunt RUPTE, formând atomii liber flotanţi. Intr-a treia faza, aceşti atomi se recombină, formând moleculele de semnalizare redox, stabilizate cu ajutorul atomilor de clor .

Acestea sunt exact aceleasi molecule pe care le produc celulele noastre, de aceea ASEA nu poate induce alergii, reactii secundare si este lipsit de orice toxicitate!

ASEA şi tehnologia lui de fabricare sunt protejate prin 31 de brevete înregistrate în SUA, printre care: 5.507.932, 5.674.537, 6.007.686 şi 6.117.285.

ASEA alimenteaza la nivel celular procesele care ne permit să ne regenerăm ţesuturile şi să ne menţinem sănătatea. ASEA nu este un medicament, nu vindeca anumite boli, ci merge în TOATE celulele care nu funcţionează corespunzător şi le reface functia sau le face sa fie inlocuite cu celule snatoase!

Frumuseţea produsului ASEA este că ajută şi susţine celulele atat de bine, încât nu mai este nevoie să iei alte suplimente.

Dacă eşti sportiv de performanţă sau doar ai un program de antrenament, în orice sport, pentru a te menţine în formă, ai nevoie de energie în plus. Da, este adevărat că există o mulţime de sucuri sau băuturi care spun ca îţi pot creşte abilităţile fizice - şi unele chiar o fac. Însă nu există nimic pe piaţă precum ASEA, în termeni de efecte pe termen lung şi influenţa benefică nu doar asupra performanţei ci mai ales a sănătaţii sportivului.

ASEA, singurul produs din lume ce contine molecule de semnalizare redox stabilizate, oferă corpului un amestec perfect echlibrat de molecule - identice cu cele produse de propriile celule. Ce pot face aceste molecule pentru un sportiv (valabil pentru oricine, însă )?

- ajută activitatea antioxidantilor - accelerează producţia şi eficienţa antioxidanţilor naturali ai corpului, ceea ce permite suplimentelor consumate să acţioneze mult mai eficient

- minimizează distrugerea la nivel celular, măresc capacitatea de comunicare inter-celulară, grăbind astfel procesul de vindecare

-  efect metabolic, de comutare rapida a metabolismului muscular de pe arderea de glucoza pe arderea de acizi grasi. In acest fel, toata musculatura noastra se comporta ca si muschiul inimii, care se contracta permanent toata viata si NU oboseste niciodata

Toate acestea permit o imbunatatire foarte rapida a performanţei, rezistenţei şi recuperării atletice.

Pentru a determina efectul ASEA asupra atleţilor, compania a realizat mai multe studii.


Unul din ele a fost efectuat in anul 2011 la Laboratorul de Performanţe Umane din cadrul Appalachian State University, North Carolina. A fost un studiu la care au participat 20 de ciclişti în sală şi, timp de o saptamână, jumătate dintre ei au consumat ASEA iar cealaltă jumătate o soluţie salină simplă ('placebo'). După o saptamână de pauză, s-au inversat băuturile pentru a doua parte a testului.

Rezultatele obţinute au fost şi în acest caz extraordinare. Cercetătorii se aşteptau să vadă rezultate combinând exerciţiul cu consumul ASEA. S-a demonstrat însă că ASEA provoacă mobilizarea acizilor graşi liberi înainte de începerea exerciţiului (îndeosebi din depozitele de grăsime din zona abdominală) economisind glicogenul din muşchi - ceea ce este scopul fiecărui sportiv. Mai mult, consumând ASEA timp de 1 săptamână, atleţii au beneficiat de o modificare a 43 de metaboliţi.

Produsul ASEA acţionează pe toate sistemele: imunitate (actioneaza si in SIDA, boli autoimune), reproducător&urinar, sistem nervos (Parkinson, Alzheimer, AVC), circulator (IC, aritmii,  fibrilaţii, arterită), osos, respirator (astm bronsic, bronsita cronica, emfizem pulmonar), endocrin, digestiv (hepatite), muscular (miastenia gravis), cutanat (arsuri, plăgi, escare de decubit, ulcer varicos, zona zoster, psoriazis), tumori (cerebrale, sân, s.a.), dislipidemii, diabet zaharat, patologie oculara (cataracta, retinopatie diabetica). Cu ASEA  poţi preveni sau ameliora toate acestea la timpul potrivit!

ASEA este un supliment alimentar.

Mod de administrare: 60 ml de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara, pe stomacul gol. Se poate mânca sau bea alte lichide doar după aproximativ 20 de minute. Fiecare persoana îşi poate stabili însă propria sa doză zilnică, în funcţie de propriile necesităţi.

Reacţii adverse sau contraindicaţii: nu există.

La pacientii cu hipertensiune arteriala, ciroza, insuficienţă cardiacă sau la persoanele în vârsta,  se va începe administrarea cu 20 ml de 2 ori pe zi, dozele crescându-se treptat până la doza uzuală de 120 ml pe zi. Este important de urmărit dacă la început va creşte tensiunea arterială. Există foarte puţine persoane de acest gen, însă în acest caz se va folosi dimineaţa un diuretic.

Fiecare persoană îşi va stabili doza zilnică care îi asigură o stare de bine pe parcursul întregii zile. A se consum 2-3 litri de apă pe zi pentru a susţine procesul de detoxifiere !

Este important ca la administrare să folosiţi pahar de sticlă sau de plastic, în nici un caz pahar/cană de metal deoarece se oxidează şi îşi pierde caracteristicile curative. Se va inghiti cu inghitituri foarte mici, pentru ca se absoarbe incepand din cavitatea bucala!

Uz extern: se pulverizează pe faţă, gât, mâini pentru scopuri cosmetice (reduce ridurile, atenuază petele); dacă există probleme dermatologice sau de circulaţie pe anumite zone, se va pulveriza pe ele (psoriazis, zona zoster, ulcer varicos, eczeme, acnee, veruci, varice).

Pentru adulti, consumând o doză de 120 ml/zi, vor avea nevoie de o cutie de 4 sticle pe lună; consumând zilnic ASEA chiar şi o doza mai mică, dar în mod constant, ajuta foarte mult protecţia şi regenerarea celulară.

Sustinem acest produs, dar NU il distribuim.

Puteti viziona si filmul

bottom of page